Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling experimenteert met nieuwe horeca in de zomermaanden

29-06-2016, 16.59 uur

Het zomerseizoen van de Efteling, dat aanstaande vrijdag begint, staat in het teken van eten en drinken. Tijdens de zomermaanden probeert het pretpark op verschillende plaatsen een aantal nieuwe, tijdelijke horeca-concepten uit.

Op de Speelweide, gelegen tussen het Anton Pieckplein en Carnaval Festival, ligt een tijdelijk 'eetterras' met vijf tentjes. Er wordt 'Dutch en Asian streetfood' verkocht, waaronder springrolls en broodjes bal. Er komt ook een 'slice and share'-concept van ijsmerk Ben & Jerry's.

Op zaterdagavonden in juli en augustus - tijdens het Negen Pleinen Festijn - geven de Efteling-muzikanten optredens op het terras.

Bij schommelschip de Halve Maen werd een loempiakraam neergezet, bekleed met bamboe. Op de luifel staat een verhaal over een draak die een culinaire schat uit het verre Oosten bewaakt. Er komt ook speciale 'Summer Special'-versie van het beroemde Broodje Unox.

In de buurt van de hoofdentree van het attractiepark is een pop-up restaurant verschenen. Bij De Vrolijke Noot, gelegen op het Dwarrelplein, kunnen bezoekers dranken, friet, pizza's en broodjes hamburger bestellen. Er staan containers met houten panelen, tentzeil, vlaggetjes, lampjes en ouderwetse circusaffiches.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be