Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland komt met eigen glossy

23-06-2016, 15.15 uur

Toverland heeft een eigen tijdschrift uitgebracht. Ter gelegenheid van het vijftienjarig bestaan van het Limburgse attractiepark is er een speciale veertig pagina's tellende glossy ontwikkeld, bedoeld voor bezoekers, abonnementhouders en personeelsleden.

Er zijn 100.000 exemplaren gedrukt. Het gratis blad met de titel 'Betoverd' bevat onder meer een uitgebreid voorwoord van directrice Caroline Kortooms, interviews met medewerkers en een blik op het verleden, het heden en de toekomst van het pretpark.

Verder zijn er gesprekken met eigenaar Jean Gelissen, tuintips van de afdeling Groenvoorziening en verhalen van abonnementhouders. Ook worden aankomende evenementen uitgelicht.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be