Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Laatste loodjes voor houten achtbaan Plopsaland

20-06-2016, 23.07 uur

Plopsaland De Panne legt de laatste hand aan de nieuwe houten achtbaan Heidi The Ride. De komende weken worden er geluidsschermen bij de attractie gezet, vertelt directeur Steve Van den Kerkhof aan Looopings. Die moeten geluidsoverlast voor buurtbewoners voorkomen.

"We hebben geluidsmetingen gedaan in augustus 2015. Als de achtbaan straks operationeel is, willen we dat het oude geluidsniveau gehandhaafd blijft." Vooraf is niet bepaald waar de schermen precies moeten komen. "We gaan nu opnieuw metingen verrichten om te kijken waar ze nodig zijn."

De schuttingen worden later vervangen door echte tunnels. "Daar vlieg je straks echt doorheen, in het donker", aldus de directeur. "Dat geeft een fantastisch effect."

Van den Kerkhof gokt dat de 22 meter hoge Heidi The Ride eind juni of begin juli open kan. Een datum is nog niet bepaald. De Plopsa-baas is in zijn nopjes met de nieuwigheid. "Het is zonder twijfel een prachtbaan met een heftige rit."

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be