Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Vernieuwde attractie in Slagharen volgende maand weer open

21-06-2016, 14.58 uur

Attractiepark Slagharen heropent de vernieuwde attractie El Torito in de eerste helft van juli. Dat meldt een woordvoerder van het Overijsselse pretpark aan Looopings. De afgelopen maanden is de Octopus-ride volledig gerenoveerd.

Niet alleen de techniek werd vernieuwd: ook het uiterlijk van de molen kreeg een opknapbeurt. Alle karretjes in de vorm van vissen zijn vervangen door rodeostieren. Achter de attractie verscheen een enorme rotswand.

De molen zelf moet nog teruggeplaatst worden. Alle onderdelen bevinden zich op dit moment nog in een werkplaats achter de schermen.

Eigenlijk was het de bedoeling om El Torito deze maand weer in gebruik te nemen. "De extra tijd die we nu hebben, kunnen we mooi gebruiken om ook de wachtrij aan te pakken", laat directeur Wouter Dekkers weten.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be