Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Amerikanen: 'Walibi-achtbaan Lost Gravity veel beter dan Baron 1898 in de Efteling'

19-06-2016, 23.30 uurBeeld: Timothy Meersman

Welke achtbaan is beter: Lost Gravity in Walibi Holland of Baron 1898 in de Efteling? De leden van de Amerikaanse coasterfanclub Theme Park Review weten het zeker: een ritje in Walibi's Lost Gravity is een stuk leuker dan de Kaatsheuvelse Baron.

Dat laten de Amerikanen weten op Twitter. "Lost Gravity is echt vele malen beter", schrijven de pretparkfanaten, die deze maand op achtbaanvakantie zijn in West-Europa. "Het is niet eens een eerlijke vergelijking."

Lost Gravity viel vooral in de smaak vanwege de eerste afdaling van 32 meter en de airtime-heuvels. "Die zijn krankzinnig. We waren allemaal ontzettend onder de indruk. Het is een fantastische ride." Baron 1898 vonden de leden van Theme Park Review "wel oké". "De decoraties zijn niet overweldigend en de rit is niet zo speciaal. Het is niets nieuws."

Achtbaangek Joe Schwartz vult aan: "Lost Gravity is de absolute verrassing van onze Europese coastertrip. Ontzettend leuk en comfortabel, ik zou er de hele dag in kunnen blijven zitten."

Walibi Holland is dolblij met het compliment. "Dit maakt onze dag weer goed", reageert het pretpark. "Hopelijk tot snel."

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be