Walibi Holland

Amerikanen: 'Walibi-achtbaan Lost Gravity veel beter dan Baron 1898 in de Efteling'

19-06-2016, 23:30 uur | ReactiesFoto: Timothy Meersman

Welke achtbaan is beter: Lost Gravity in Walibi Holland of Baron 1898 in de Efteling? De leden van de Amerikaanse coasterfanclub Theme Park Review weten het zeker: een ritje in Walibi's Lost Gravity is een stuk leuker dan de Kaatsheuvelse Baron.

Dat laten de Amerikanen weten op Twitter. "Lost Gravity is echt vele malen beter", schrijven de pretparkfanaten, die deze maand op achtbaanvakantie zijn in West-Europa. "Het is niet eens een eerlijke vergelijking."


ZIE OOK: Amerikaanse achtbaanfans stikjaloers op 'onze' Baron 1898

Lost Gravity viel vooral in de smaak vanwege de eerste afdaling van 32 meter en de airtime-heuvels. "Die zijn krankzinnig. We waren allemaal ontzettend onder de indruk. Het is een fantastische ride." Baron 1898 vonden de leden van Theme Park Review "wel oké". "De decoraties zijn niet overweldigend en de rit is niet zo speciaal. Het is niets nieuws."

Achtbaangek Joe Schwartz vult aan: "Lost Gravity is de absolute verrassing van onze Europese coastertrip. Ontzettend leuk en comfortabel, ik zou er de hele dag in kunnen blijven zitten."

Walibi Holland is dolblij met het compliment. "Dit maakt onze dag weer goed", reageert het pretpark. "Hopelijk tot snel."

ZIE OOK: Time-lapse toont bouw van nieuwe Walibi-achtbaan Lost Gravity

Reacties