Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn voortaan een half uur later open

18-06-2016, 12.45 uur

Bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn kunnen iets langer uitslapen. De poorten gaan voortaan een half uur later open dan gewoonlijk. In plaats van om 10.00 uur opent het Overijsselse pretpark in de zomermaanden pas om 10.30 uur.

"Het blijkt dat bezoekers daaraan de voorkeur geven", vertelt een woordvoerder aan dagblad Tubantia. "Het is een trend. Bezoekers checken later in." Het park gaat standaard om 17.30 uur dicht, maar die eindtijd is flexibel, afhankelijk van de drukte.

Avonturenpark Hellendoorn wil op die manier inspelen op later komende bezoekers. Een verklaring voor dat verschijnsel heeft de voorlichter niet. "Maar wij zijn natuurlijk wel een relatief klein park. Bij ons lukt het prima om in vijf, zes uur alles te zien. Bij de Efteling heb je dan de poppen aan het dansen."

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be