Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Video: wandel door het nieuwe themagebied van Phantasialand

01-07-2016, 10.38 uur

Een zoethoudertje voor achtbaanfans die niet kunnen wachten op een bezoek aan het nieuwe themagebied van Phantasialand. Looopings bracht een wandeling door themadeel Klugheim - met twee spectaculaire nieuwe rollercoasters - uitgebreid in beeld.

Gisteren gingen de rides open voor het grote publiek. Paradepaardje is Taron, de snelste achtbaan met meerdere lanceringen ter wereld. Voor jongere durfallen is er de boomerang coaster Raik. Beide banen kronkelen door een mysterieus dorpje omringd door rotswanden.

De wachtrij voor Taron liep gisteren op tot zo'n anderhalf uur. Op een korte technische storing na verliep de eerste openingsdag vlekkeloos.

Klugheim huisvest ook enkele eettentjes en een restaurant. In de winkels zijn al enkele Klugheim-souvenirs te koop, waaronder een cd met de soundtrack. Die kost 12,95 euro.Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be