Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Zo gaat het hotel van Plopsaland De Panne eruitzien

15-06-2016, 18.02 uur

Plopsaland De Panne heeft voor het eerst ontwerpen vrijgegeven van een gigantisch Plopsa Hotel. Het grote familiehotel met zo'n 120 kamers komt naast het Vlaamse pretpark te liggen. De opening staat gepland voor Pasen 2018.

Het hotel van 16 miljoen euro wordt gebouwd in de buurt van de hoofdingang van het park, naast het overdekte zwemparadijs Plopsaqua. Er komen ook drie restaurants, een bar, vijf vergaderzalen en een ondergrondse parkeerplaats voor 150 wagens.

Op de tekeningen, gemaakt door Plopsa-huisontwerper Piet De Koninck, is te zien dat de receptie wordt vormgegeven als een theater. Bezoekers komen binnen via de 'artiesteningang'. Ze lopen langs theaterspots en decorstukken uit voorstellingen van Studio 100. De hotelkamers krijgen een musicalthema.

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be