Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Kijk binnen in de nieuwe Walking Dead-attractie van Movie Park Germany

16-06-2016, 10.26 uur

Looopings mocht alvast een kijkje nemen in de nieuwste attractie van Movie Park Germany: The Walking Dead Breakout. Wie het permanente horrorhuis betreedt, waant zich op de set van de populaire tv-serie The Walking Dead, omringd door bloeddorstige zombies.

Decors uit de Amerikaanse serie zijn zo gedetailleerd mogelijk nagebouwd. Movie Park omschrijft de toevoeging als een combinatie van een studiotour en een spookhuis met acteurs en schrikeffecten. Bezoekers moeten minimaal 16 jaar oud zijn.

Aanstaande zondag is de attractie van zevenhonderd vierkante meter voor het eerst geopend voor publiek. Er geldt een meerprijs van 5 euro per persoon.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be