Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Man mishandelt vrouw in Duinrell, politie lost waarschuwingsschot

15-06-2016, 09.19 uur

Een 21-jarige man uit Den Haag heeft dinsdagnacht zijn vriendin mishandeld in het vakantiepark van Duinrell. De politie kreeg rond 01.45 uur een melding van een heftige ruzie in de relationele sfeer. Vervolgens belde de man zelf de politie om te melden dat hij een vuurwapen had dat hij wilde gebruiken.

Politieagenten die poolshoogte kwamen nemen, troffen de Hagenaar een kilometer verderop aan in de Langstraat. Toen hij weigerde om gehoor te geven aan de aanwijzingen van de politie, werd er een waarschuwingsschot gelost.

Daarna werkte de agressieve Duinrell-gast plotseling wel mee. Hij is na zijn aanhouding verhoord op het politiebureau. Uiteindelijk bleek de man geen vuurwapen bij zich te hebben.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be