Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Prijzen van nieuw vakantiepark Efteling bekend: blijven slapen vanaf 170 euro

13-06-2016, 18.39 uur

De Efteling heeft de prijzen van het nieuwe vakantiepark Loonsche Land bekendgemaakt. Een overnachting in een standaard hotelkamer kost 170 euro voor één persoon en 216 euro voor twee personen, inclusief ontbijt. Dat is iets goedkoper dan het bestaande Efteling Hotel en bungalowpark Efteling Bosrijk.

Wie langer dan één nacht wil blijven, kan kiezen voor een van de vakantiewoningen. Hutten voor zes personen kosten voor twee overnachtingen 502 euro. Een groep van twaalf personen is 1028 euro kwijt voor een grote hut of 1114 euro voor een Schaapskooi.

Er komen ook iets duurdere allergeenarme hutten die stofvrij zijn gemaakt met zo min mogelijk gebruik van geparfumeerde schoonmaakmiddelen.

Naast het hotel en de vakantiehuizen zijn er losstaande themakamers in de duinen, in de bomen en op het water. Een groep van zes personen moet voor twee overnachtingen tussen de 752 en 828 euro neertellen. Blijven slapen is mogelijk vanaf 1 juli volgend jaar.

Bij alle prijzen zitten entreekaarten voor het attractiepark inbegrepen. Het Loonsche Land bestaat uit 66 vakantiewoningen, een 75 kamers tellend hotel en twintig losstaande themakamers. Alle accommodaties staan in het teken van de natuur. Verder komen er speeltoestellen, een dierenverblijf en een groot restaurant met een bar.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be