Efteling

Boomhutten en duinhuisjes: Efteling toont nieuwe ontwerpen van vakantiepark Loonsche Land

13-06-2016, 10.16 uur | Reacties

De Efteling heeft een reeks nieuwe ontwerpen vrijgegeven van het vakantiepark Loonsche Land, dat volgend jaar opengaat. Sinds vandaag is het mogelijk om een hotelkamer of een huisje te boeken voor een verblijf vanaf juli 2017.

Het Loonsche Land gaat bestaan uit duizend bedden, verdeeld over vakantiewoningen, een hotel en twintig losstaande themakamers. De themakamers zijn bedoeld voor gasten die behoefte hebben aan zowel de privacy van een eigen accommodatie als het comfort van een hotel.


ZIE OOK: Slapen boven en onder de grond: eerste ontwerpen van nieuw vakantiepark Efteling onthuld

Op nieuwe tekeningen zijn drie verschillende soorten themakamers te zien met de namen Boomzicht, Waterzicht en Duinzicht. Ze zijn geschikt voor vier tot zes personen. Duinzicht- en Waterzicht-kamers beschikken over een eigen terrasje. De Boomzichten worden door middel van houten loopbruggen met elkaar verbonden.

In het vakantiepark van 30 miljoen euro komt ook een groot restaurant te liggen: De Proeftuyn. Onder het motto "Pluk de dag!" worden er de hele dag door "ambachtelijke streekproducten" bereid. Koks halen kruiden en groenten uit de eigen Efteling-moestuin. Er is een open keuken en een bar die ook dienst doet als receptie.ZIE OOK: Zo groot wordt het nieuwe vakantiepark van de Efteling

Reacties