Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Man (19) klimt in kermisachtbaan en weigert naar beneden te komen

13-06-2016, 09.50 uur

Een 19-jarige knul uit Deventer heeft afgelopen weekend voor tumult gezorgd bovenop een kermisattractie. De man was in een jolige bui in de constructie van achtbaan Super Mouse geklommen. Toen de politie arriveerde, weigerde hij naar beneden te komen.

Dat gebeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag op de zomerkermis in Deventer. Om de brutale kermisganger weer met beide benen op de grond te krijgen, besloot een politieman om ook in de attractie te klimmen. Uiteindelijk kon de klauteraar met een ladder naar beneden worden gehaald.

Hij is aangehouden, waarna er op het bureau proces-verbaal tegen hem is opgemaakt voor het verstoren van de openbare orde. Door de actie raakte de attractie licht beschadigd. De rest van het weekend heeft de Super Mouse wel zonder problemen door kunnen draaien.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be