Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland haalt internationale stuntman binnen voor zomershow

09-06-2016, 23.28 uur

In Toverland staat komende zomer een internationale stuntman op de planken. De beroemde Amerikaanse waaghals Bello Nock geeft van 9 juli tot en met 27 augustus drie keer per dag een show in het Limburgse attractiepark.

Nock, een combinatie van een clown en een acrobaat, noemt zichzelf "World's Greatest Comic Daredevil". Volgens Toverland zit de voorstelling vol met "angstaanjagende stunts, die je adem doet stokken".

De rasartiest staat bekend om stunts waarin hij door de lucht vliegt als menselijke kanonskogel of halsbrekende toeren uithaalt bovenop een koord. "Bello schuwt niets, tart de zwaartekracht en balanceert op grote hoogtes", aldus het pretpark.

De afgelopen jaren was 's zomers een duikshow te zien in Toverland.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be