Looopings

Nieuw op Looopings: live wachttijden van Europese pretparken

11-06-2016, 14:13 uur | Reacties

Wie rondloopt in een attractiepark, hoeft voortaan niet meer lang te zoeken naar de wachttijden voor de attracties. De actuele wachttijden van een heleboel verschillende Europese pretparken staan vanaf nu op één pagina. Ze worden verzameld op looopings.nl/wachten.

Afgelopen maand lanceerde Looopings al een overzicht van de wachttijden in de Efteling. Later volgde ook Walibi Holland. Inmiddels zijn daar een hoop internationale parken bijgekomen: het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park in Frankrijk, Europa-Park in Duitsland, Alton Towers in Groot-Brittannië, Gardaland in Italië en Liseberg in Zweden. In veel gevallen worden ook de showtijden getoond.


ZIE OOK: Looopings toont actuele wachttijden Efteling in handig overzicht

De lijst zal de komende tijd blijven groeien. Voor de informatie wordt gebruikgemaakt van de officiële smartphone-apps van de parken. Vandaar dat bijvoorbeeld Toverland, Slagharen en Phantasialand ontbreken: zij hebben geen app met wachttijdinfo.

De informatie op looopings.nl/wachten blijft gratis. Op de mobiele website van Looopings is de pagina met wachttijden makkelijk te benaderen via een klok-symbooltje in het hoofdmenu.

ZIE OOK: Wachttijden Plopsaland De Panne vanaf nu op Looopings

Reacties