Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Schommelschip Toverland ruim een maand buiten gebruik

09-06-2016, 17.09 uur

Het schommelschip Scorpios in pretpark Toverland kampt met een technisch defect. Door problemen met de aandrijving staat de attractie al zo'n twee weken stil. Waarschijnlijk blijft dat zo tot begin juli.

Dat laat een woordvoerder weten aan Looopings. De motor van de ride is opgestuurd naar de leverancier. Voor de ingang staat een drietalig bord waarop melding wordt gemaakt van een technische storing.

Scorpios, geopend in juli 2010, werd gebouwd door Metallbau Emmeln uit Duitsland. Tijdens een ritje bereikt het schip een snelheid van 42 kilometer per uur en een maximale hoogte van vijftien meter, met een hellingshoek van 75 graden. De attractie staat in het Troy-themagebied.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be