Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling laat Stoomtrein langer doorrijden

09-06-2016, 15.08 uur

De klassieke Stoomtrein in de Efteling blijft voortaan een stuk langer geopend dan voorheen. Dat bevestigt een woordvoerster tegenover Looopings. Tot nu toe vond het laatste ritje al minstens een uur voor sluitingstijd van het pretpark plaats.

Dat was nodig omdat het spoor van de trein dwars door een toegangsweg richting watershow Aquanura loopt. Het fonteinenspektakel is dagelijks rond sluitingstijd - 18.00 uur - te zien. Om ervoor te zorgen dat toeschouwers niet van hun sokken worden gereden, werd de Stoomtrein steeds rond 17.00 uur stilgezet.

Inmiddels is de Efteling begonnen met het aanleggen van een nieuw wandelpad, blijkt uit een foto van Cindy Vervuren. Dat pad loopt van Fata Morgana richting het uitkijkpunt bij Aquanura, waardoor de Stoomtrein tijdens de Aquanura-shows straks gewoon kan blijven rijden. De fonteinenvoorstelling is tot maandag 13 juni niet te zien vanwege werkzaamheden.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be