Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Oeps: Walibi Belgium past duizenden folders handmatig aan na foutje

07-06-2016, 14.29 uurBeeld: Le Parcorama

Een medewerker van Walibi Belgium heeft een rotklus achter de rug. Duizenden folders van het Belgische pretpark moesten één voor één aangepast worden. De reden: er is een foutje geslopen in het overzicht met lengte-eisen voor attracties.

Volgens een tabel op de parkplattegrond mogen bezoekers vanaf 90 centimeter onder begeleiding plaatsnemen in de mijntrein Calamity Mine. In werkelijkheid mogen personen kleiner dan één meter helemaal geen ritje maken in de achtbaan.

Kennelijk kreeg een personeelslid vervolgens de opdracht om de foutieve oranje vakjes in de folders handmatig rood te kleuren met een stift. Het is niet duidelijk hoeveel exemplaren er precies zijn aangepast. Walibi Belgium trekt jaarlijks ruim 1,3 miljoen bezoekers.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be