Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe regel: Efteling verbiedt filmen in Villa Volta

05-06-2016, 21.57 uur

Hugo van de Loonsche Duynen heeft het kennelijk niet zo op videocamera's. Er mag sinds kort niet meer gefilmd worden in de Efteling-attractie Villa Volta. De veiligheidsregels zijn aangescherpt, schrijft het pretpark op Twitter.

"Het filmen in Villa Volta is in verband met verscherpte veiligheidseisen en richtlijnen niet meer toegestaan", staat in een tweet. Tot op heden was het maken van een filmpje in het draaiende huis geen enkel probleem. Wie op YouTube zoekt naar 'Villa Volta Efteling', krijgt ruim 26.000 resultaten.

Villa Volta was de afgelopen weken gesloten voor een onderhoudsbeurt, die een week langer duurde dan gepland. Inmiddels is de attractie weer in bedrijf.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be