Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Opknapbeurt Efteling-attractie Villa Volta duurt week langer dan gepland

02-06-2016, 20.20 uurBeeld: Cindy Vervuren

Wat gebeurt er achter de ramen van Villa Volta in de Efteling? Het mysterieuze vervloekte landhuis zou afgelopen weekend weer opengaan na een opknapbeurt van enkele weken, maar de attractie is nog steeds niet toegankelijk.

Eigenlijk liep de onderhoudsperiode van maandag 9 mei tot en met vrijdag 27 mei. Op zaterdag 28 mei bleef Villa Volta echter dicht. Het pretpark blijkt meer tijd nodig te hebben voor de renovatie, al is niet duidelijk wat voor werkzaamheden er precies plaatsvinden.

Op 31 mei schreef de Efteling op Twitter: "We verwachten dat Villa Volta morgen weer in gebruik is." Toch zit de voordeur van bokkenrijder Hugo van den Loonsche Duynen twee dagen later nog altijd op slot.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be