Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
WitchWorld Almere

Filmende jongens breken in bij nieuw pretpark WitchWorld

03-06-2016, 23.10 uur

Twee jongens hebben stiekem ingebroken bij het nieuwe pretpark WitchWorld in Almere. Ze klommen over een hek heen en brachten een bezoek aan de grote kasteelruïne waar het attractiepark moet komen te liggen. Dat is te zien in een YouTube-video.

"We willen fucking vette foto's maken", zegt ene Sven voor hij het terrein betreedt. Uiteindelijk lopen de jongens van de kelder tot aan het dak van het kasteel. Eerder zei WitchWorld-bedenker Ton Theunis dat het beklimmen van de bouwvallige toren te gevaarlijk is.

Het park, waarvan de bouwkosten geschat worden op 90 miljoen euro, zou in 2019 open moeten gaan. De initiatiefnemers hebben "een wereld vol trollen, woeste ridders en rondvliegende heksen" in gedachten. Als locatie koos men een half afgebouwd kasteel langs de snelweg A6. Op dit moment is de komst van de trekpleister echter onzeker, omdat de financiering niet rond is.

Looopings heeft WitchWorld gevraagd te reageren op de beelden, maar woordvoerster Renate Veen wil geen commentaar geven.



Meer WitchWorld Almere
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be