Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Coaster Challenge barst los: twaalf waaghalzen 24 uur in de achtbaan

04-06-2016, 12.12 uur

Twaalf durfallen gaan dit weekend de uitdaging aan: 24 uur achter elkaar in een achtbaan zitten. Zojuist werd het startschot gegeven voor de Coaster Challenge in het Limburgse attractiepark Toverland. De grote vraag: gaan de deelnemers het volhouden?

De achtbaanfanaten gaan proberen om een etmaal lang Troy te bedwingen, de snelste, hoogste en langste houten achtbaan van de Benelux. Ze hoeven niet voortdurend te blijven zitten: elk uur is er vijf minuten pauze en elke zes uur mogen de passagiers een half uurtje rusten om te eten.

Tijdens het evenement kunnen reguliere bezoekers tegen betaling een paar rondjes meerijden. Daarmee wordt geld opgehaald voor het goede doel. Een kwartiertje plaatsnemen kostte 25 euro per persoon (exclusief entree tot het park), maar die prijs is later verlaagd naar 10 euro.

De bizarre achtbaanmarathon duurt tot morgenmiddag. Toverland ontving meer dan zevenhonderd aanmeldingen voor de actie. In april vond al een twee uur durende testavond plaats.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be