Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

'Agressieve medewerker Europa-Park valt bezoeker lastig vanwege foto'

01-06-2016, 14.23 uurBeeld: @flubberdewups

Medewerkers van het Duitse pretpark Europa-Park houden er blijkbaar écht niet van om op de foto te gaan. Een personeelslid werd gisteren agressief en handtastelijk toen een bezoeker hem bij toeval fotografeerde. Dat beschrijft ene Robbert op zijn Twitter-account.

Het voorval vond plaats bij een spellenkraam in het Engelse themagebied. De Nederlander werd na het maken van het kiekje naar eigen zeggen belaagd door de boze werknemer. "Hij sprong over de balie en begon aan me te trekken omdat ik de foto niet wilde verwijderen", vertelt hij. "Idioterie."

Robbert snapt niks van de houding van de cameraschuwe Duitser. "Ga dan niet in een pretpark werken als je allergisch bent voor camera’s. Arschloch."

Hij heeft de Nederlandse PR-afdeling van het attractiepark via Twitter om opheldering gevraagd. "Is het normaal bij jullie dat medewerkers handtastelijk en agressief worden als ze op de foto gaan?" Vervolgens werd hem gevraagd om een officiële klacht in te dienen.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be