Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland nodigt René Froger uit voor 24-uurs-achtbaanmarathon

30-05-2016, 16.21 uur

René Froger komt komend weekend naar Toverland. Hij woont samen met zijn vrouw Natasja de start bij van een 24-uurs-achtbaanmarathon in het Limburgse attractiepark. Op zaterdag en zondag zitten twaalf waaghalzen een dag lang in de houten achtbaan Troy.

De deelnemers proberen geld op te halen voor Stichting Heppie, waar Natasja Froger ambassadrice voor is. Ook youtuber Dylan Haegens rijdt een rondje mee. Zaterdag om 12.00 uur klinkt het startschot, een etmaal later is de finish.

In 2010 organiseerde Toverland een vergelijkbaar evenement in dezelfde achtbaan. Toen waagde ook BN'er Johan Vlemmix een poging. Hij haakte uiteindelijk na acht uur en 113 rondjes af. Er werd 5645 euro opgehaald voor het goede doel.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be