Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Rhône-Alpes

Niet voor tere kinderzieltjes: acteur in Walibi-pak poseert zonder hoofd

29-05-2016, 17.08 uur

Walibi is onthoofd. Althans, daar lijkt het op. Op Twitter verscheen vanmiddag een spraakmakende foto van een acteur die vrolijk poseert in een Walibi-pak, maar dan zonder de bijbehorende kop.

Normaal gesproken proberen pretparken koste wat kost te voorkomen dat dergelijke onthullende foto's in de openbaarheid verschijnen. De Walibi-parken vormen daarop geen uitzondering.

De afbeelding werd online gezet door stuntman Gary Hunt, die werkzaam is in het Franse pretpark Walibi Rhône-Alpes. Hij speelt de rol van Squad, het gemene broertje van Walibi. Kennelijk had Hunt zelf al snel spijt van zijn tweet. De foto is inmiddels verwijderd.

Meer Walibi Rhône-Alpes
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be