Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Looopings toont actuele wachttijden Efteling in handig overzicht

29-05-2016, 14.18 uur

Hoe druk is het vandaag in de Efteling? Pretparkbezoekers hoeven niet meer moeilijk te doen om te zien hoelang het wachten is voor bijvoorbeeld De Vliegende Hollander, Baron 1898 of Droomvlucht. Looopings toont alle actuele Efteling-wachttijden in een handig overzicht op de speciale pagina looopings.nl/wachten/efteling.

De tijden zijn gebaseerd op informatie uit de officiële Efteling-app, die normaal gesproken alleen werkt in het attractiepark zelf. Het is niet voor het eerst dat de gegevens worden gebruikt om de wachttijden inzichtelijk te maken. Ontwikkelaar Jan van Kampen lanceerde eerder de vergelijkbare website EftelStats. Twee dagen geleden ging het systeem echter op zwart.

Van Kampen zegt 2000 euro nodig te hebben om ervoor te zorgen dat zijn website kan blijven draaien. "Deze update is essentieel voor het voortbestaan van de site", beweert hij. Van Kampen vraagt om donaties. Wanneer hij het benodigde bedrag niet binnenhaalt, stopt hij definitief.

Looopings ging in zee met een groep andere ontwikkelaars. De pagina looopings.nl/wachten/efteling blijft gratis. Mogelijk komen er in de nabije toekomst gegevens uit andere pretparken bij.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be