Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Directie Attractiepark Slagharen trekt de portemonnee voor veilige wegen

27-05-2016, 16.32 uur | Reacties

Attractiepark Slagharen heeft vrijwillig tienduizenden euro's geïnvesteerd in het verbeteren van de verkeersveiligheid rond het park. Buurtbewoners wilden al jaren een extra afslagstrook om de doorstroming te verbeteren, maar het voormalige management weigerde de portemonnee te trekken.

Directeur Wouter Dekkers, sinds anderhalf jaar in dienst, deed minder moeilijk. Het hele project kostte 230.000 euro. Slagharen legde 50.000 euro bij. "Dat hebben we met alle liefde gedaan", vertelt Dekkers in dagblad de Stentor. "Want het is niet alleen een algemeen belang, maar zeker ook dat van de buurt en onze gasten."


ZIE OOK: Grote baas Movie Park wordt nieuwe directeur Slagharen

Slagharen trekt ruim een miljoen bezoekers per jaar. Met name op vrijdag en maandag is het druk vanwege vakantiegasten die aankomen en vertrekken. Met de voormalige directrice is jarenlang gesproken over een oplossing, maar die kwam er nooit. Buurtbewoners zeggen blij te zijn met de komst van Dekkers, die de plannen dankzij de financiële bijdrage heeft rechtgetrokken.

De weg richting het park is voorzien van een nieuwe asfaltlaag. Ter hoogte van de ingang zijn gekleurde plateaus aangelegd. Bovendien kwam er een extra rijstrook, bestemd voor afslaand verkeer richting de verblijfsaccommodaties.

ZIE OOK: Vrouw geschept door auto bij Attractiepark Slagharen

Reacties