Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Magic World of Lights

Lichtfestival Magic World of Lights snijdt in openingstijden

25-05-2016, 16.11 uur | Reacties

Nog geen maand na de officiële opening zijn de openingstijden van Magic World of Lights flink ingekort. Voortaan is het overdekte lichtspektakel in Roermond nog maar drie dagen per week geopend. Eigenlijk zou de attractie dagelijks toegankelijk zijn.

Nu zijn bezoekers alleen nog welkom op vrijdagen, zaterdagen en zondagen, van 12.00 tot 20.00 uur. Dat blijkt uit een online kalender. Een reden is niet bekend. Initiatiefnemer Henri Groels reageerde de afgelopen dagen niet op verzoeken om commentaar.

Magic World of Lights is tot nu toe niet populair, vertellen bezoekers aan Looopings. "Er was helemaal niemand", meldt iemand die afgelopen zaterdag een kijkje nam. "Het was echt volledig uitgestorven." Een grote lasershow draaide niet vanwege "technische problemen".

Met de bouw van Magic World of Lights was een investering van ongeveer 1,5 miljoen euro gemoeid. Kaartjes kosten 13,50 euro per persoon. Wie op internet een ticket bestelt, krijgt 1 euro korting. De lichtattractie is de vervanger van pretpark Yumble, dat vorig jaar vier maanden na de opening failliet ging.

Reacties