Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

'Disney-cheeseburger van 50 euro is droog en vies'

24-05-2016, 19.37 uur

De nieuwe super-de-luxe cheeseburger van 50 euro in Disneyland Paris valt niet in de smaak. Meerdere gasten klagen op internet over de belabberde kwaliteit van de kostbare snack. De peperdure burger, die sinds deze maand geserveerd wordt in het chique restaurant Walt's, zou kaal, gortdroog en smakeloos zijn.

"De presentatie was belabberd en ook de smaak viel tegen", schrijft ene Sybille op een Frans Disney-forum. "De burger was droog en saai. Het was een enorme teleurstelling." Alleen een bijbehorend potje met een beetje chili con carne smaakte goed. "Dat was de enige aangename verrassing."

Ook Julie reageert gedesillusioneerd na een bezoek aan het dure restaurant. "Mijn vader was beteuterd toen hij merkte hoe droog het vlees en het brood was." De man genoot wel van de chili con carne. "Maar die portie was veel te klein."

De burger bestaat uit Frans Charolais-rundvlees met sla, ui en Cheddar-kaas. Volgens Disney worden alle gerechten in Walt's bereid met verse producten.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be