Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Mysterieus nieuw gebouwtje in de Efteling: wat is het?

25-05-2016, 08.59 uurBeeld: @cindy_ve

In de Efteling is een raadselachtig gebouwtje opgedoken, maar niemand lijkt te weten waarvoor het dient. Op social media wordt volop gespeculeerd over de toevoeging. Veel fans vermoeden dat de nieuwigheid gebruikt zal worden als showdecor.

Afgelopen weekend verscheen in horecacomplex Station de Oost, gelegen naast de Python, een achthoekig houten hokje met daarop het woord 'bagage' in verschillende talen. Alle luiken zitten nog dicht. Richting het mysterieuze bouwwerkje is een stroomkabel getrokken.

Sommige liefhebbers vermoeden dat het hokje gaat dienen als een simpele verkoopbalie, maar een opvallend waarschuwingsicoon doet vermoeden dat de Efteling iets bijzonders van plan is. Het pretpark laat zelf nog niets los over de bestemming van het 'bagagedepot'.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be