Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Eerste beelden van nieuwe mini-attractie in de Efteling

01-06-2016, 23.59 uur | ReactiesFoto: Eric Rovers

De Efteling heeft er een bijzondere mini-attractie bij. Sinds vandaag is in horecacomplex Station de Oost een zoötroop te vinden. Een zoötroop is een carrousel met 3D-figuren die tot leven lijken te komen als het platform gaat draaien.

Het animatie-apparaat werkt met behulp van lichtflitsen. Op de carrousel in de Efteling staan beeldjes van aapjes, reizigers en luchtballonnen. Station de Oost is aangekleed als een treinstation in koloniaal Indië. De nieuwigheid staat in een achthoekig houten gebouwtje dat vanbuiten oogt als een bagageloket.


ZIE OOK: Dit bouwt de Efteling in een raadselachtig 'bagagedepot'

Bezoekers kunnen de zoötroop activeren door aan een decoratief colaflesje te trekken. De Efteling werkte voor het project samen met Coca-Cola.

Efteling-fan Eric Rovers zette een video van het ingenieuze schouwspel online, al is het effect op film niet helemaal goed te zien. "Uiteindelijk moet men echt naar de Efteling komen om met eigen ogen te ontdekken wat voor speciaals we hebben ontwikkeld en neergezet", laat een woordvoerster van het pretpark aan Looopings weten.ZIE OOK: Mysterieus nieuw gebouwtje in de Efteling: wat is het?

Reacties