Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Eerste torentjes van nieuwe Efteling-attractie Symbolica gesignaleerd

19-05-2016, 00.58 uurBeeld: @plaetjesmakers

We zijn er nog lang niet, maar de eerste decoraties van de nieuwe Efteling-attractie Symbolica zijn al gespot. Op een opslagplaats staan een paar opvallende ijzeren constructies klaar.

Oplettende fans herkennen de vormen van sierlijke torentjes die het dak van het 'Paleis der Fantasie' gaan sieren. Het opslagterrein bevindt zich in een hoekje van de Speelweide in het Reizenrijk.

Op de bouwplaats zelf verschijnt ondertussen de ene na de andere betonnen wand. Begin deze maand werd 560 kubieke meter beton gestort.

Symbolica wordt een overdekte familieattractie in de geest van Droomvlucht en Fata Morgana. In de interactieve darkride kunnen bezoekers "hun fantasie herontdekken" onder leiding van Efteling-mascotte Pardoes. De nieuwigheid van 35 miljoen euro moet volgend jaar zomer af zijn.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be