Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell daagt bezoekers uit: wie gaat meer dan 99 keer over de kop?

23-05-2016, 12.56 uur

Duinrell is op zoek naar waaghalzen met een sterke maag. Bezoekers worden uitgedaagd om meer dan 99 keer achter elkaar over de kop te gaan in de nieuwe attractie Wild Wings.

Dat staat in een nieuwsbrief die het Wassenaarse pretpark heeft verstuurd. Passagiers kunnen in de vliegtuigmolen zelf bepalen hoe vaak ze over de kop gaan door twee vleugels te besturen. Het record staat inmiddels op 99 'rolls'.

Een ritje in Wild Wings duurt twee minuten. De durfal die het record op zijn naam heeft staan, ging dus gemiddeld elke 1,2 seconde over de kop. Op een testdag in april stond het record nog op 77 inversies.

Directeur Roderick van Zuylen van Nijevelt had meer moeite met het bedienen van de vleugels. "Ik heb echt heel erg mijn best gedaan en ik heb er één gehaald", vertelde hij bij de opening. "Maar die ene is dan ook wel heel erg gaaf om te doen."

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be