Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nickelodeon Adventure Lakeside

Nickelodeon sluit deal voor nieuw overdekt pretpark in de buurt van Londen

14-05-2016, 21.29 uur

Engeland krijgt er een Nickelodeon-pretpark bij. Op een half uur rijden van Londen opent in 2019 een overdekt attractiepark dat in het teken staat van tekenfilmfiguren als SpongeBob SquarePants, Teenage Mutant Ninja Turtles en The Fairly OddParents.

Nickelodeon werkt voor het project samen met winkelcentrum Intu Lakeside in Essex. "De kracht van Nickelodeon is het aanbieden van ontzettend veel verschillende populaire merken", zegt een manager van het shopping center. "Daar zullen wij zeker van profiteren."

Het is de bedoeling dat er de komende jaren meer Nickelodeon-parken verrijzen in de rest van Europa, waaronder in Spanje, Frankrijk, Italië en Portugal. Op dit moment zijn er al Nickelodeon-themagebieden te vinden in Movie Park Germany, het Britse Blackpool Pleasure Beach en Parque de Atracciones de Madrid in Spanje.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be