Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Spectaculaire rotspartij in Attractiepark Slagharen

12-05-2016, 20.21 uur

Het Nederlandse landschap is zo plat als een dubbeltje, maar in Attractiepark Slagharen zijn vanaf nu enorme rotsen te vinden. Bezoekers van het Overijsselse pretpark wanen zich in het Amerikaanse Bryce Canyon National Park.

De nieuwe rotswand dient als achtergrond voor de attractie El Torito, de voormalige Octopus. Sinds afgelopen winter ondergaat de 43 jaar oude ride een grote renovatie. Binnenkort wordt de molen zelf teruggeplaatst.

De bakjes in de vorm van vissen zijn dan vervangen door rodeostieren. Het is de bedoeling dat El Torito volgende maand opengaat. "We willen de sfeer van het Wilde Westen terugbrengen", zei directeur Wouter Dekkers eerder.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be