Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland krijgt imposant nieuw entreegebouw in 2018

03-06-2016, 12.52 uur

Attractiepark Toverland krijgt in 2018 een nieuw imposant ingangsgebouw in de openlucht. Dat staat in een bestemmingsplan dat het Limburgse pretpark heeft ingediend. Nu komen bezoekers nog binnen in een grote loods.

De directie heeft al langer de wens om de entree naar buiten te verplaatsen, richting de noordwestelijke kant van het park. Volgens een woordvoerder wordt de nieuwe entree "zeer indrukwekkend". Over de stijl en het thema wil hij nog niks kwijt.

Het aantal parkeerplaatsen wordt uitgebreid, van 1800 naar 3500. Er liggen ook plannen klaar voor een eigen hotel, met maximaal honderd kamers. Een openingsjaar is nog niet bekend.

Toverland heeft ambitieuze toekomstplannen. Het is de bedoeling om in 2020 de grens van één miljoen bezoekers te passeren. Vorig jaar trok het park nog 680.000 bezoekers.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be