Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Het Land van Ooit

Mogelijk honderden asielzoekers naar Land van Ooit

11-05-2016, 23.49 uur

Jarenlang waren kinderen de baas in Het Land van Ooit, maar binnenkort wordt het voormalige pretpark mogelijk geannexeerd door asielzoekers. De locatie is in beeld als een plek om een paar honderd vluchtelingen onder te brengen.

Inwoners van de gemeente Heusden hebben de locatie tijdens een inspraakavond aangewezen als een geschikte plek voor het opvangen van tweehonderd asielzoekers. Het gemeentebestuur neemt het voorstel later deze week onder de loep.

Het geflopte Land van Ooit is sinds 2007 gesloten. Tegenwoordig doet het park dienst als een wandelgebied. De gemeente is de eigenaar van het stuk grond van 32 hectare.

Meer Het Land van Ooit
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be