Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Duits pretpark Europa-Park krijgt vliegsimulator in 2017

07-05-2016, 19.46 uur | Reacties

Het Duitse attractiepark Europa-Park opent volgend jaar een gigantische panorama-vliegsimulator van 25 miljoen euro. Daarin 'vliegen' bezoekers over verschillende bekende Europese bezienswaardigheden heen, zo bevestigen verschillende ingewijden aan Looopings.

Vandaag vonden er opnames plaats in Nederland. Er werd gefilmd boven de tulpenvelden in Creil (Flevoland). De ride heeft de werktitel 'Project V' gekregen. Het voorlopige logo bestaat uit de letter V met twee vleugels.

Europa-Park wil zelf weinig over het project kwijt. Tot nu toe is alleen duidelijk dat de attractie in de buurt van de hoofdingang komt te liggen. Wel gingen er al langer geruchten over de komst van een simulator. Het principe is vergelijkbaar met de Disney-attractie Soarin', gelegen in Florida en Californië.

Meer Europa-Park
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be