Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Duits pretpark Europa-Park krijgt vliegsimulator in 2017

07-05-2016, 19.46 uur

Het Duitse attractiepark Europa-Park opent volgend jaar een gigantische panorama-vliegsimulator van 25 miljoen euro. Daarin 'vliegen' bezoekers over verschillende bekende Europese bezienswaardigheden heen, zo bevestigen verschillende ingewijden aan Looopings.

Vandaag vonden er opnames plaats in Nederland. Er werd gefilmd boven de tulpenvelden in Creil (Flevoland). De ride heeft de werktitel 'Project V' gekregen. Het voorlopige logo bestaat uit de letter V met twee vleugels.

Europa-Park wil zelf weinig over het project kwijt. Tot nu toe is alleen duidelijk dat de attractie in de buurt van de hoofdingang komt te liggen. Wel gingen er al langer geruchten over de komst van een simulator. Het principe is vergelijkbaar met de Disney-attractie Soarin', gelegen in Florida en Californië.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be