Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Voor echte prinsessen: exclusief huwelijksaanzoek in Disneyland Paris

09-05-2016, 08.59 uur

Op zoek naar een romantische plek om je geliefde ten huwelijk te vragen? Disneyland Paris gaat de komende zomer speciale aanzoeken organiseren op een bijzondere locatie: recht voor het kasteel van Doornroosje.

En daar zullen de tortelduifjes niet gestoord worden door vervelende toeristen. De huwelijksaanzoeken vinden plaats als alle andere bezoekers naar huis zijn. Disneyland zorgt voor bloemen, kaarsen, muziek en - indien gewenst - de aanwezigheid van je favoriete Disney-figuren.

Er wordt een speciale afdeling in het leven geroepen die de sprookjesachtige ceremonies in goede banen moet gaan leiden. De prijzen zijn nog niet bekend, maar het doen van een privé-aanzoek zal waarschijnlijk niet voor iedereen zijn weggelegd.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be