Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris onthult nieuw uiterlijk van simulator Star Tours

06-05-2016, 20.22 uur

Star Tours in Disneyland Paris krijgt een nieuw uiterlijk. Dat blijkt uit bouwplannen die Disney heeft ingediend. Zo komt bij de entree van de Star Wars-simulator een puntvormig futuristisch bouwwerk te staan.

Daarnaast wordt een nabijgelegen souvenirwinkel omgebouwd tot een meet-and-greet-locatie met figuren uit de sciencefictionreeks. Bovenop het dak verschijnt het gigantische X-wing-vliegtuig dat tot voor kort bij de ingang van de attractie stond. Bij de uitgang wordt een nieuwe winkel ingericht.

Star Tours is sinds halverwege maart gesloten voor een grote verbouwing. Vanaf het voorjaar van 2017 gaat de vliegsimulator door het leven als Star Tours - The Adventures Continue, met wisselende, interactieve 3D-scènes.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be