Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Undercover Boss: Efteling-directeur dagje terug op de werkvloer

04-05-2016, 17.16 uur

Efteling-directeur Fons Jurgens heeft zijn kantoor vandaag verruild voor een snoepwinkeltje in het pretpark. De grote baas is een dag lang 'undercover' op de werkvloer. Bezoekers kunnen hem tegen het lijf lopen bij de Game Gallery in het Ruigrijk.

In plaats van een chic maatpak draagt hij een gele blouse en een lichtblauw gilet, net als zijn honderden collega's bij de attracties, souvenirwinkels en horecalocaties. Jurgens verkoopt naast snoep ook ballonnen en helpt mee bij de spelletjes. Hij wordt bijgestaan door directielid Olaf Vugts.

De 46-jarige Jurgens heeft er een gewoonte van gemaakt om regelmatig een kijkje te nemen op de vloer. In 2014 werd hij gespot toen hij een avondje aan het werk was bij de hoofdingang, de garderobe en de hondenkennel.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be