Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Parc Astérix Paris

Brand in Parc Astérix: interactieve prullenbak gaat in vlammen op

03-05-2016, 09.30 uurBeeld: Wonder World

Even schrikken voor bezoekers van Parc Astérix. In het Franse pretpark heeft afgelopen week een brand gewoed, waardoor een themagebied voor kinderen vol rook kwam te staan. Een interactieve prullenbak ging in vlammen op.

De vuilnisbak maakt normaal gesproken geluid en verspreidt zeepbellen als bezoekers er een propje in werpen. Waarschijnlijk heeft een onverlaat er een brandende sigaret in gegooid, meldt fansite Wonder World. Roken in het kindergedeelte is officieel verboden.

De prullenbak kon niet meer gered worden. Inmiddels is de Franse 'Holle Bolle Gijs' vervangen door een grote decoratieve ketel, die geen geluid maakt.

Meer Parc Astérix Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be