Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn schrikt van hatelijke tweet

02-05-2016, 23.15 uur

Avonturenpark Hellendoorn is ernstig in verlegenheid gebracht door het verschijnen van een gemene tweet. Een bezoeker stelde via Twitter een vraag aan een account dat gelieerd lijkt te zijn aan het pretpark. Het antwoord luidde: "Je kunt de tyfus krijgen."

Het zou gaan om een gehackt account dat niet beheerd wordt door het Overijsselse attractiepark. "We willen benadrukken dat dit niet vanuit onze medewerkers afkomstig is en betreuren dit zeer", laat men vanaf het officiële account @Avonturenpark weten. "We zijn aan het onderzoeken hoe dit mogelijk is geweest."

De vrouw die geconfronteerd werd met de hatelijke reactie, heeft naast persoonlijke excuses ook een gratis lunch voor vijf personen gekregen. Het account @HellendoornRSS is inmiddels geblokkeerd.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be