Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling vernieuwt restaurant Droomvlucht: salades, smoothies, fruit en tosti's

05-05-2016, 15.50 uur

De Efteling doet foodies een groot plezier. Het vernieuwde zelfbedieningsrestaurant bij Droomvlucht, De Gulden Gaarde, staat helemaal in het teken van vers en verantwoord eten. Ongezonde snacks hebben plaatsgemaakt voor huisgemaakte hapjes.

Het aangepaste assortiment bestaat onder meer uit soepen, smoothies, wraps, salades, fruithapjes, broodjes, tosti's, verantwoorde repen en yoghurts. De Efteling zet daarnaast in op biologische, glutenvrije en fairtrade producten. Wie een worstenbroodje wil, heeft ook de keus uit een vegetarische en een halal variant.

Nieuw is verder een picknickconcept: bezoekers kunnen voor 4,50 euro een 'Gulle Knapzak' kopen waarmee ze ergens in het park kunnen picknicken. De vernieuwde Gulden Gaarde is sinds 1 mei geopend. Ook het uiterlijk van het restaurant kreeg een opfrisbeurt.









Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be