Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Vastgelopen Walibi-achtbaan Lost Gravity draait weer

01-05-2016, 10.27 uur

Bezoekers van Walibi Holland kunnen vandaag gewoon weer in de nieuwe achtbaan Lost Gravity stappen. De problemen bij de rollercoaster zijn verholpen. Gisterenmiddag liep een karretje halverwege de baan vast. De rest van de dag bleef de attractie gesloten.

Technici en monteurs zijn na sluitingstijd met man en macht bezig geweest om het vastgelopen bakje een heuvel op te takelen. Dat is gelukt, bevestigt een woordvoerster tegenover Looopings.

"De kar is gisteravond via de baan terug in het station geplaatst", laat ze weten. "We hebben de achtbaan vanmorgen nogmaals uitvoerig getest en alles ging goed."

Inmiddels draait de ride weer. Het was voor het eerst sinds de opening eind maart dat Lost Gravity langdurig buiten gebruik was.Meer Walibi Holland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be