Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Magic World of Lights

Nieuwe attractie Magic World of Lights opent de deuren

30-04-2016, 12.01 uur

Vanaf vandaag kan iedereen rondwandelen door Magic World of Lights, een overdekt lichtfestival in Roermond. Na maanden bouwen is de nieuwe indoor attractie sinds vanmiddag officieel geopend voor het grote publiek.

Gisteren vond al een openingsceremonie plaats voor genodigden. Toen gaf wethouder Raja Fick het startschot voor het lichtevenement. Magic World of Lights wordt omschreven als een "droomwereld met enerverende lichtshows". Naast lichtsculpturen van bekende toeristische iconen is er een paar keer per dag een lasershow met een waterprojectie.

De entreeprijzen zijn 9,50 euro voor kinderen tot en met twaalf jaar en 13,50 euro voor volwassenen. Kinderen tot en met drie jaar mogen gratis naar binnen. Wie kaartjes bestelt op internet, krijgt 1 euro per persoon korting.

Magic World of Lights is de vervanger van Yumble, een overdekt pretpark dat vorig jaar slechts vier maanden na de opening failliet ging. Het 'attractiepark van de toekomst' - kosten: 22 miljoen euro - zou 350.000 mensen per jaar moeten trekken, maar er bleek nauwelijks animo voor. De bedenkers van het nieuwe lichtfestival zetten in op 250.000 bezoekers in een jaar tijd.

Meer Magic World of Lights
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be