Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Mickey Mouse krijgt eigen goochelshow in Disneyland Paris

28-04-2016, 12.14 uur

Een gloednieuwe theatershow in Disneyland Paris staat in het teken van goochelen en illusies. In de voorstelling Mickey and the Magician, te zien vanaf 2 juli, worden bekende Disney-liedjes afgewisseld met goocheltrucs.

"De illusies vormen de basis voor een compleet nieuw verhaal", staat in een persbericht. Daarvoor deed het pretparkresort een beroep op de beroemde Britse illusionist Paul Kieve, specialist op het gebied van special effects. Hij bedacht speciaal voor de show een reeks nieuwe trucs.

Kieve belooft "live theater van het allerhoogste niveau". In Mickey and the Magician komen scènes voorbij uit Cinderella, Beauty and the Beast, The Lion King, Aladdin en Frozen. De show in het Walt Disney Studios Park is de vervanger van de blacklightvoorstelling Animagique. Die werd eind januari voor het laatst opgevoerd.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be