Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Chessington World of Adventures Resort

Kopie van Efteling-attractie Vliegende Hollander in Engels pretpark?

28-04-2016, 20.50 uur

Krijgt een pretpark in Engeland een kopie van De Vliegende Hollander uit de Efteling? Een tienjarenplan van familiepark Chessington World of Adventure maakt melding van een nieuwe waterachtbaan gebaseerd op de bekende Efteling-attractie. In een concept-art komt de ride maar liefst vier keer terug.

Kennelijk is het Engelse park erg onder de indruk van de waterachtbaan in Kaatsheuvel. De Britten hebben wel een ander thema voor ogen. De legende over een ongehoorzame zeerover zou plaats moeten maken voor een zeemonster met tentakels.

Het zal overigens lastig worden om een exacte kopie van de waterachtbaan te bestellen. De Vliegende Hollander wordt al sinds de bouw geteisterd door veel technische problemen. Fabrikant KumbaK uit Limburg verkoopt om die reden geen nieuwe attracties meer.

Meer Chessington World of Adventures Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be