Bobbejaanland

Bezoekers Bobbejaanland mishandelen buurtbewoner

21-04-2016, 12:29 uur | Reacties

Bezoekers van Bobbejaanland zijn afgelopen zondag een buurtbewoner te lijf gegaan. Omdat de parkeerplaats van het Belgische attractiepark vol was, besloten brutale gasten hun auto op een stuk grond van een omwonende neer te zetten. Toen hij daar iets van zei, gingen enkele mannen door het lint.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. De grondeigenaar zag dat er tientallen auto's op zijn terrein stonden en schakelde de politie en een medewerker van Bobbejaanland in. Omdat hij eventuele wegsleepkosten zelf zou moeten betalen, besloot hij om - net als het park - 8 euro parkeerkosten te vragen.

ZIE OOK: Massale vechtpartij met Nederlanders in Bobbejaanland

Enkele agressieve bestuurders hadden daar echter geen zin in. Ze begonnen te schelden en te slaan. "Ik kreeg een klap in mijn gezicht en ik werd tegen de grond geduwd", vertelt het slachtoffer. Hij strompelde naar zijn auto om de politie te bellen, waarna de vechtersbazen de deurklinken van de wagen af sloopten.

Toen de man weer uitstapte, kreeg hij naar eigen zeggen nog meer klappen. Ook zijn vrouw, die te hulp schoot, werd geslagen en geduwd. De boze pretparkbezoekers konden wegrijden voordat de politie arriveerde. Wel zijn hun kentekens genoteerd.

ZIE OOK: Foutparkeerders hebben pech: 25 auto's weggesleept bij Plopsaland

Reacties