Disneyland Paris

Superfan bezoekt elk Disney-pretpark ter wereld in 75 uur tijd

21-04-2016, 01:10 uur | Reacties

Hoe zou het zijn om alle Disney-pretparken ter wereld achter elkaar te bezoeken? Voor één toegewijde fan werd die droom werkelijkheid. Christopher Wing ging de uitdaging aan om binnen tachtig uur naar elk park in elk Disney-resort te reizen.

Wing begon zijn avontuur in het Disneyland Resort (Californië). Via Walt Disney World (Florida) reisde hij naar Frankrijk, voor het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. Vervolgens vloog hij via het Tokyo Disney Resort (Japan) en Hong Kong Disneyland terug naar Californië. En dat allemaal binnen de tijd: de tocht duurde uiteindelijk 75 uur.

Tijdens zijn flitsbezoek aan Disneyland Paris deed de superfan drie attracties aan: La Tanière du Dragon, Les Mystères du Nautilus en Ratatouille: The Adventure. Hij sloot zijn expeditie af met de woorden: "Ik heb geen idee in welke tijdzone ik nu ben, maar ik ben nog steeds heel enthousiast."

Of Wing met zijn opmerkelijke reis een record heeft gebroken, is niet duidelijk. Hij heeft al iets om naar uit te kijken: over een paar maanden gaat Shanghai Disneyland open.Reacties