Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Superfan bezoekt elk Disney-pretpark ter wereld in 75 uur tijd

21-04-2016, 01.10 uur | Reacties

Hoe zou het zijn om alle Disney-pretparken ter wereld achter elkaar te bezoeken? Voor één toegewijde fan werd die droom werkelijkheid. Christopher Wing ging de uitdaging aan om binnen tachtig uur naar elk park in elk Disney-resort te reizen.

Wing begon zijn avontuur in het Disneyland Resort (Californië). Via Walt Disney World (Florida) reisde hij naar Frankrijk, voor het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. Vervolgens vloog hij via het Tokyo Disney Resort (Japan) en Hong Kong Disneyland terug naar Californië. En dat allemaal binnen de tijd: de tocht duurde uiteindelijk 75 uur.

Tijdens zijn flitsbezoek aan Disneyland Paris deed de superfan drie attracties aan: La Tanière du Dragon, Les Mystères du Nautilus en Ratatouille: The Adventure. Hij sloot zijn expeditie af met de woorden: "Ik heb geen idee in welke tijdzone ik nu ben, maar ik ben nog steeds heel enthousiast."

Of Wing met zijn opmerkelijke reis een record heeft gebroken, is niet duidelijk. Hij heeft al iets om naar uit te kijken: over een paar maanden gaat Shanghai Disneyland open.Meer Disneyland Paris
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be